ʻO ka pōmaikaʻi o ka Papa Slate Cheese

The benefit of the Slate Cheese Board
ʻO ka pōmaikaʻi o ka Slate Cheese Board:
ʻO ka ʻokoʻa maikaʻi: Hāʻawi ka waihoʻoluʻu ʻeleʻele o ka papa papa i kahi ʻokoʻa maikaʻi loa i ke kala māmā a me nā pahū.
ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o ka hoʻohālikelike ʻia me ka papa ʻoki lāʻau a i ʻole ka papa cheese marble me ke kala māmā like.
Me ka papa papa, hiki iā ʻoe ke hoʻohana maʻalahi i ka peni keʻokeʻo e kākau i nā memo, ka inoa o ka meaʻai, a me ka hana kiʻi doodle.
Maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe a māmā ke kaumaha
He mea maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe a ʻoi aku ka māmā ma mua o nā papa lāʻau a i ʻole nā ​​​​papa kekeke inā e hoʻolālā ʻoe i ka papa cheese i kahi pāʻina.
Hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i ka papa cheese i hoʻopau ʻia i loko o ka friji no ka mea ʻaʻole nui ka nui o ka manawa i hoʻohālikelike ʻia me ka papa lāʻau a i ʻole ka marble cheese.

Pehea e hōʻuluʻulu ai i kahi papa Charcuterie:
E hoʻomaka me ka papa. Hoʻohui maʻamau ʻia nā papa kīʻaha ma luna o kahi pāpaʻi a i ʻole ka pā lāʻau, ʻo ia paha ka huinahā, ʻehā, a puni. Akā inā ʻaʻole ʻoe iā ʻoe, mai manaʻo ʻoe e hele i waho e kūʻai i hoʻokahi. Hiki nō hoʻi iā ʻoe ke hoʻohana i ka pā, kahi ʻokiʻoki, a i ʻole ka pepa bakena. E hana ana kekahi ili palahalaha.
E koho i nā cheeses. E ho'āʻo e hoʻokomo i nā ʻano ʻono a me nā ʻano ʻano like ʻole ma ke koho ʻana i nā cheeses mai nā ʻohana like ʻole (e nānā i lalo).
E hoʻohui i kekahi charcuterie...aka i hoʻōla ʻia. ʻO Prosciutto, salami, sopressata, chorizo, a mortadella paha nā koho maikaʻi a pau.
E hoʻohui i kahi mea ʻono. E noʻonoʻo i nā ʻoliva, nā pīkī, nā pepa i kālua ʻia, nā artichokes, nā tapenades, nā ʻalemona, nā cashews, a me nā sinapi ʻala.
E hoʻohui i kahi meaʻono. E noʻonoʻo i nā huaʻai kau a me nā hua maloʻo, nā nati candied, mālama, meli, chutney, a i ʻole ke kokoleka.
Hāʻawi i nā ʻano berena like ʻole. ʻO ka baguette i ʻoki ʻia, nā lāʻau berena, a me nā ʻano pahū ma nā ʻano like ʻole, ka nui, a me nā ʻono.
E hoʻopau iā ia me kekahi mau mea hoʻonani. He ala maikaʻi kēia e hāʻawi i kāu papa cheese i kahi pā kau. E hoʻohana i nā pua ʻai, nā mea kanu hou, a i ʻole nā ​​huaʻai hou e hāʻawi i kāu papa i ka nānā a me ka manaʻo āu e makemake ai.


Ka manawa hoʻouna: Jul-05-2021