Вести

 • Slate Sign

  Знак за шкрилец

  Поставувањето персонализирани знаци од чеша во вашата градина е добра практика. Особено затоа што поставувањето на персонализирани знаци од чеша во вашата градина ги прави побезбедно место за живеење. Интригантни и до толку персонализирани табли за градината од чеша ја штитат вашата градина од странци....
  Прочитај повеќе
 • The benefit of the Slate Cheese Board

  Придобивките од Одборот за сирење од шкрилец

  Придобивките од плочата за сирење од шкрилец: Убав контраст: Темната боја на таблата од шкрилец дава навистина убав контраст на светлото сирење и крекерите. Многу попримамлива отколку во споредба со дрвена даска за сечење или мермерна даска за сирење кои имаат слична светла боја. Со...
  Прочитај повеќе
 • Natural Slate Serving Plate

  Природна плоча за сервирање

  Сетови за маси од шкрилец имаат две посебни предности во споредба со конвенционалните комплети: Прво, тие се многу робусни против гребнатини и второ, лесно се ослободуваат од сите точки. Плочите од шкрилец не само што импресионираат со нивниот одличен и привлечен дизајн, туку и преку...
  Прочитај повеќе