Pjatë servirjeje me rrasa natyrale

Natural Slate Serving Plate
Kompletet e tavolinave të pllakave të pllakave kanë dy avantazhe të dallueshme në krahasim me grupet konvencionale:
Së pari, ato janë shumë të qëndrueshme ndaj gërvishtjeve dhe së dyti, është e lehtë t'i çlirosh nga të gjitha pikat.
Pllakat e pllakave jo vetëm që bëjnë përshtypje me dizajnin e tyre të shkëlqyeshëm dhe tërheqës, por edhe me diversitetin e tyre funksional. Ato mund të përdoren si shtrues tavoline për shtrimin e tavolinave, si pjata shërbimi për pjata fisnike, si tableta ose si slitë lulesh dhe shumë më tepër.
Qoftë si një shtroje dekorative mbi të cilën mund të tregoni cilësimet tuaja të bukura të vendit ose për të porositur enët drejtpërdrejt, me një shtroje me pllaka do të jeni në gjendje t'i bëni përshtypje të gjithëve.
Gjithashtu nga pikëpamja mjedisore, dërrasat me rrasa janë një zgjedhje shumë e mirë, rrasa është një gur natyral që nuk ka pse të prodhohet si materialet e tjera.
Të gjitha këto cilësi e bëjnë grupin e pllakave jo vetëm tërheqëse të vërtetë, por gjithashtu mund të shënojë në argumente ekologjike dhe praktike.
Dërrasat e bukura në formë dore prej rrasa natyrale nxjerrin në pah skajet unike të lëmuara, duke siguruar një bazë prej dheu për djathërat, ushqimet apo mezetë. Shkruani drejtpërdrejt në dërrasat e djathit me shkumës për të etiketuar përzgjedhjet e paraqitura; thjesht fshijini me një leckë të lagur. Mbështetja e ndjerë mbron tavolinat.
Tabela e servirjes në stilin fshatar - 100% e punuar me dorë nga rrasa prej guri natyror, sipërfaqja e bukur natyrore do ta bëjë tryezën tuaj të ngrënies kaq unike. Një mënyrë e shkëlqyer për të shërbyer djathë, ëmbëlsirë dhe meze. E përkryer për argëtim, servirje, dekorim dhe më shumë.
Bërë nga rrasa natyrale me cilësi të lartë. Çdo dërrasë e pllakave është unike me skaje të copëtuara. E lyer me vaj mineral për të nxjerrë në pah bukurinë natyrale!
Për shkak të materialit natyral të pllakës, ai është i brishtë dhe objektet e mprehta (thika, pirunët, etj.) mund të gërvishtin sipërfaqen e tij. JO i sigurt për mikrovalë, pjatalarëse, furrë dhe sobë. Vetëm larje me dorë.


Koha e postimit: Korrik-05-2021