Lajme

 • Slate Sign

  Shenjë Slate

  Vendosja e shenjave të personalizuara të pllakave në kopshtin tuaj është një praktikë e mirë. Sidomos sepse vendosja e shenjave të personalizuara të pllakave në kopshtin tuaj i bën ato një vend më të sigurt për të banuar. Shenjat intriguese dhe deri në pikën e personalizuara të kopshtit me pllaka mbrojnë kopshtin tuaj nga të huajt....
  Lexo më shumë
 • The benefit of the Slate Cheese Board

  Përfitimi i Bordit të Djathit Slate

  Përfitimet e dërrasës së djathit Slate: Kontrast i këndshëm: Ngjyra e errët e dërrasës së pllakës jep një kontrast vërtet të këndshëm ndaj djathit dhe krisurave me ngjyrë të hapur. Shumë më tërheqëse sesa në krahasim me dërrasën e prerjes prej druri ose dërrasën e djathit prej mermeri që kanë një ngjyrë të ngjashme të lehtë. Me...
  Lexo më shumë
 • Natural Slate Serving Plate

  Pjatë servirjeje me rrasa natyrale

  Kompletet e tavolinave të pllakave të pllakave kanë dy avantazhe të dallueshme në krahasim me kompletet konvencionale: Së pari, ato janë shumë të qëndrueshme ndaj gërvishtjeve dhe së dyti, është e lehtë t'i çlironi ato nga të gjitha pikat. Pllakat e pllakave jo vetëm që bëjnë përshtypje me dizajnin e tyre të shkëlqyeshëm dhe tërheqës, por edhe përmes...
  Lexo më shumë